onsdag 23 april 2014

En kväll i april - inte vilken som helst

Ibland är ord rätt överflödiga. En kväll som den här i slutet av april till exempel. Lämnar jag den här platsen så kommer jag att sakna den. Och ska jag lämna den så gör jag det helst en sån här kväll. Mer än så behöver jag kanske inte säga. Stigen runt Selångerfjärden är inte mer än några år gammal. Markägare på södra sidan hade synpunkter så det drog ut på tiden innan den blev av. Så blev den till. Jag och många andra är glada för det. 
Timmervägen.
Missförstådd konstnär.


Havsöringen går till i Selångersån.
Bron över Robäcken.
Robäcken.
I utkanten av kyrkogården.
Kyrkoruinen i Selånger.

Stenmuren vid kyrkogården i Selånger.


4 kommentarer:

 1. Trevligt! Har du något GPS-spår?

  SvaraRadera
 2. Inga koordinater. Inte ens en karta, knepigt nog. Kan bero på att jag har den så nära inpå. Men sök på Selångerfjärden på Eniro så ser du stigen. Hoppas du får en fin runda, Calle.

  SvaraRadera
 3. Nu, då jag numera är stadsbo, har fjällan visat mig runt lite i Granlo-trakterna och jag tycker mycket om att löpa längs med ån. Över Robäcken och upp mot kyrkan bland annat! Vackra bilder! /Christopher, Fridstaden

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Christopher! Vi ses kanske där ute. Jag gjorde en annan skön sväng runt dalen, över lägdorna, längs åkerkanterna och utmed hästhagarna hela vägen bort mot Töva i våras våren. Riktigt fint det också. Ha det gott!

   Radera